1,5 dl pofiber
1 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
2 msk kakao
4 msk sukrin
2 krm vaniljpulver
½ burk kesella
½ dl grädde
50 g smör
1 ägg
Frosting:
30 g smör
100 g philadelphia
1 msk kaffe
6 msk sukrin melis
3 msk kakao
2 krm vaniljpulver
Blanda alla torra ingredienser och alla blöta ingredienser var för sig och blanda sedan ihop allt. Fördela i muffinsformar och låt stå i 10-15 minuter. Grädda i 200 grader i 15-20 minuter.
Blanda allt till frostingen och bred eller spritsa på avsvalnade cupcakes.
Om jag gör dessa någon fler ska jag byta ut hälften av pofibern mot mald mandel, jag tror att det skulle lyfta dem till nya höjder! Nu ska jag försöka få till någon sorts marängtårta med lite kolhydrater, vi får se vad jag hittar på.
Det måste jag testa någon dag! Är riktigt svag för cupcakes ^^
SvaraRadera