Biffar går ganska snabbt att göra och är riktigt gott. Beroende på kryddning och tillbehör kan det även passa som helgmat tycker jag. Här var det en vardagsmiddag så det blev en vanlig gräddsås på stekskyn och ett blomkålsmos till, make och barn fick potatismos. När jag gör grönsaksmos kokar jag grönsakerna mjuka i vatten, låter dem ånga av ordentligt och mixar sedan med mixerstav ner dem med smör. Jag använder ingen grädde, bara smör. Jag tycker dels att det inte behövs och så sparar jag in några kolhydrater.
onsdag 13 april 2011
Biffar och blomkålsmos
Biffar går ganska snabbt att göra och är riktigt gott. Beroende på kryddning och tillbehör kan det även passa som helgmat tycker jag. Här var det en vardagsmiddag så det blev en vanlig gräddsås på stekskyn och ett blomkålsmos till, make och barn fick potatismos. När jag gör grönsaksmos kokar jag grönsakerna mjuka i vatten, låter dem ånga av ordentligt och mixar sedan med mixerstav ner dem med smör. Jag använder ingen grädde, bara smör. Jag tycker dels att det inte behövs och så sparar jag in några kolhydrater.
Etiketter:
köttfärs
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar