Sen tänkte jag tipsa om ett supergott tillbehör till kött, eller kyckling eller varför inte fisk. Haricot vertes som lindas med bacon och steks (eller grillas). Det funkar både med färska och frysta haricot verts men jag tycker att det blir lite godare med färska.
torsdag 12 april 2012
Ny favorit och tips på tillbehör
Sen tänkte jag tipsa om ett supergott tillbehör till kött, eller kyckling eller varför inte fisk. Haricot vertes som lindas med bacon och steks (eller grillas). Det funkar både med färska och frysta haricot verts men jag tycker att det blir lite godare med färska.
Etiketter:
bakat,
Grönsaker,
smått och gott
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vad gott det ser ut med de baconlindade haricot vertes.
SvaraRaderaJa, bacon funkar ju alltdi! Tack för tipset om shitakenudlarna.
SvaraRaderaKokosmuffins låter super :)Nog något som kan testas
SvaraRaderahttp://bakasockerfritt.blogg.se/